Congres Incidentbestrijding 2019-2029

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Congres:
Incidentbestrijding
2019-2029

Brandweer M/W Brabant
CONGRES Incidentbestrijding 2019-2029 

Ontmoet je collega’s, denk mee, beslis mee.

25 mei 2019 | 13.00 – 17.00 | Etten-Leur
Het Turfschip | Schipperstraat 2 | 4871 KK Etten-Leur

Het congres incidentbestrijding 2019-2029 is bedoeld voor manschappen, bevelvoerders, ondersteunende diensten en midden en hoger kader van de Brandweer Midden en West Brabant. Werkt u hier dan wordt u uitgenodigd om mee te denken over de actualiteit en de toekomst van Incidentbestrijding in de regio.

Sprekers

Inleider: Ronald Blokpoel, Programma Incidentbestrijding

Spreker: ing. Marcel Verspeek, Sectormanager Incdentbestrijding

Incidentbestrijding anno 2019 is een hele andere incidentbestrijding dan 10 jaar geleden.

Incidenten met toeschouwers, omgaan met agressie, meer complexe branden, compexere industriele settings, professionelere opleiding, etc. Het vraagt nogal wat van de organisatie en de manschappen.

Tijdens dit congres gaan we met de hele organisatie kijken naar de trends en ontwikkelingen, de toekomst en wat daarvoor nodig is. 

Iedereen die invloed wil hebben op beleid, strategie en uitvoering van de vernieuwde incidentbestrijding is welkom. Dit is hét grote evenement waarin de eerste aanzet tot vernieuwing organisatiebreed wordt ingezet!

Jouw aanwezigheid is belangrijk en gevraagd!

Herman Marissen

Open Space moderator, Open Space Events

“Ik dacht van te voren dat we bij een studiedag de hele dag zouden zitten luisteren naar een praatje, maar het is veel leuker om zo interactief bezig te zijn en met je collega’s informatie uit te wisselen”

“De studiedag heeft leuke pittige discussies opgeleverd, je komt er zo achter dat bepaalde vragen bij andere ook leven en je krijgt de mogelijkheid om het daar met elkaar over te hebben”

Reacties van deelnemers

Dit wordt een bijzonder congres omdat iedereen met vragen kan komen. Het publiek bepaalt de inhoud!

Alle thema’s rond de toekomst van incidentbestrijding kunnen aan bod komen. De congresgangers gaan zelf bepalen waarover met elkaar gesproken wordt. 

Een grote marktplaats met de vragen van de deelnemers zelf en je mag overal meedoen zolang het interessant is. Ga en sta waar je wilt, breng je ideen in en denk nieuwe zaken uit.

Niet interessant? Ga naar een andere discussie!

Doe mee, denk mee, maak mee!

Herman Marissen

Congresorganisator, Open Space Events

 

“Het was ongelofelijk leuk om te zien hoeveel creativiteit er van iedereen komt. De stukjes die werden opgevoerd om de discussies op het eind samen te vatten waren heel sterk”

Reacties van deelnemers

Waar is het congres?

Het Turfschip
Adres
: 
Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur